По време на Автосалон София 2019, почитателите на продуктите с марка

...
По време на Автосалон София 2019,
почитателите на продуктите с марка
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: Honda представя ...

По време на Автосалон София 2019, почитателите на продуктите с марка Honda, както на тези с четири, по този начин и с две колела, могат да се срещнат с най-новите артикули на марката и да разгледат новата и първата по рода си хибридна версия на модела CR-V.

От Honda споделят, че CR-V Hybrid, HR-V Sport, CB500F и CBR650R са звездите на щанда на марката по време на Автомобилен салон София 2019. Продажбите на спортния мотоциклет започнаха в края на август и той е абсолютната премиера на ревюто. Хибридната версия на CR-V и HR-V Sport са сред новостите, които марката ще показа на автомобилния конгрес на България. Общо 7 автомобилни и 9 мотоциклетни експоната е предвидила за събитието компанията Бултрако АД, формален представител Honda у нас. Марката заема обичайния си щанд №2.3 в зала 2 върху повърхност от съвсем 320 кв. м. Посетителите на шоуто ще открият там пълната гама на Honda – актуализирания Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V и бензиновата версия на световния бестселър CR-V, чието ново потомство към този момент е налично и в 7-местна настройка.

Новият CR-V e първият модел на марката от дългосрочната тактика за обновяване на цялата гама със серия от вълнуващи и екологични коли. Ако досега хибридите на Honda бяха от по този начин наречения вид „ меки хибриди “, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се трансформират и моделът вече е „ цялостен хибрид “. При новата система хибридното задвижване употребява два електрически елемента и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите – електрически, при тръгване и при ниска скорост, хибриден, при ускоряване, и бензинов, при висока скорост. При спускане по надолнище и при прекъсване i-MMD ползва непотребната сила за зареждане на батерията.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР