По въпроса за риска от разболяване, зависи дали са били

...
По въпроса за риска от разболяване, зависи дали са били
Коментари Харесай

ГОРЕЩА ТЕМА: РЗИ казва тежката си дума - ще постали ли под карантина президента Радев и участниците в скандалния КСНС! Ето коментара на проф. Ива Христова

По въпроса за риска от разболяване, зависи дали са били с маски, дали е " Делта " или " Омикрон ". Убедена съм, че софийската РЗИ ще направи изследване и ще вземе нужните ограничения. Така в ефира на Нова телевизия шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания проф. Ива Христова горещата тематика дали първите мъже в страната ще бъдат сложени под карантина, откакто късно нощес стана ясно, че парламентарният началник Никола Минчев, е дал позитивен тест за COVID-19 след края на при президента.

Преди минута стана ясно, че министър председателят Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова са се самокарантинирали.
свързани новини52750преди 11 часа
Доста внимателно тя изрече мнение, че всички контактни лица на Никола Минчев в президентството през вчерашния ден, въпреки всичко ще бъдат сложени под 10-дневна и по този начин протоколът ще бъде спазен.

" Зеленият документ разчита на имунитета, построен след имунизация или преболедуване ", посочи проф. Христова.

Данните от ЮАР демонстрират, че задържайки се на едно плато, бързо започнаха да спадат слечаите, само че не сме сигурни по какъв начин това е пренесено към нашата реалност, уточни тя.

“Омикрон потегли с оптимизъм по какъв начин протича леко и с едни леки недоволства от кихане и болки в гърлото ще премине. Това обаче не е напълно по този начин ", регистрира тя.

Проф. Христова заяви, че седем от потвърдените у нас случаи на Омикрон са настанени в разнообразни лечебни заведения. Останалите се лекували при домашни условия. Сред тях имало и четири деца.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР