По указание на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
По указание на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: МЗ изтегля предложенията за промени в медицинската експертиза

По напътствие на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и след среща при него здравното министерство изтегля предложенията за промени в здравната експертиза. На срещата участваха още вицепремиерът Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила, финансовият министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила и общественият министър Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила.

Това разгласи на изключителна конференция министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила. "Промените бяха препоръчани от здравната колегия и националните консултанти. Целта на министерството не е да ощетява правата на хората с увреждания, а тъкмо обраното - да въведем правдивост, да прилагаме субективизъм, да завишим контрола и да създадем условия за по-добър и бърз достъп на пациентите в процеса “, добави той.

"След реакцията на организациите на инвалидите взехме решение да ги поканим на среща, с цел да стартираме разговора, който го искахме още преди да качим нормативните актове на уеб страницата на Министерство на здравеопазването. Разбрахме, че организациите на инвалидите одобряват поканата ни за среща. По всяка възможност тя ще бъде в петък в 10.00 часа. Най-вероятно ще има митинг, тъй като много рейсове се движат сега към столицата ", разкри още Ананиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР