По темата с Украйна се изказа и известният руски режисьор

...
По темата с Украйна се изказа и известният руски режисьор
Коментари Харесай

Никита Михалков: Русия нямаше друг избор

По тематиката с Украйна се изрече и известният съветски режисьор Никита Михалков. По думите на Михалков, представени от съветски медии, Русия не е имала различен избор, с изключение на да признае Донецката и Луганската национални републики, защото Украйна е надвишила допустимите правила.

“Аз мисля, че случилото се бе единственият вероятен излаз от тази обстановка. Заради измяната на Украйна и нашите западни сътрудници. В продължение на осем години светът умерено гледаше по какъв начин безнаказано се убиват почтени жители за това, че не желаят да одобряват нацисткия режим. Нежеланието на целия западен свят да се отнесе с внимание и почитание към нашите опасения не дава опция една себеуважаваща се страна да продължава да гледа по какъв начин безнаказаността поражда още повече безнаказаност”, изрече своето мнение режисьорът.



По думите му и това е бил методът Русия да запази достолепието си, което години наред се пробват да й лишават.

Що се отнася до мненията на доста известни хора в мрежата, които приканват за неотложно преустановяване на военните дейности, то Михалков означи, че всички те са мълчали през годините за протичащото се в Донбас.

Режисьорът има желание да посвети на обстановката и спора филм в близко бъдеще.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР