По-специално приоритет е поддържането на необходимото ниво на бойна готовност

...
По-специално приоритет е поддържането на необходимото ниво на бойна готовност
Коментари Харесай

Без военен парад в Казахстан на 9 май

„ По-специално приоритет е поддържането на нужното равнище на бойна подготвеност и подвижност на въоръжените сили, осъществяване на задания за обезпечаване на сигурността и защитата на държавните и военни обекти “, се споделя в известие на пресслужбата на министерството на защитата.

По-рано министерството заяви, че през 2022 година не се възнамерява боен церемониал, отдаден на 30-годишнината от образуването на въоръжените сили на Република Казахстан и Деня на успеха във Великата отечествена война 1941-1945 година В същото време са планувани към 50 военно-патриотични събития, както и такива за респект на ветераните от Великата отечествена война и въоръжените сили на Казахстан.

През 2021 и 2020 година Казахстан също не организира боен церемониал в чест на Деня на бранителя на Отечеството и Деня на успеха заради актуалната епидемиологична обстановка на фона на разпространяването на ковид. В същото време във военните гарнизони бяха проведени възпоменателни събития. Представители на Министерството на защитата и военните управляващи поздравиха ветераните от Великата отечествена война по местоживеене.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР