По случай предстоящото издание на легендарната надпревара 24-те часа на Льо Ман,

...
По случай предстоящото издание на
легендарната надпревара 24-те часа на Льо
Ман,
Коментари Харесай

FERRARI с нова уникална спецификация за 488 PISTA

По случай идното издание на легендарната конкуренция 24-те часа на Льо Ман, Ferrari сътвори специфична и екслузивна спецификация Piloti Ferrari на 488 PISTA, която ще бъде притежание единствено на участниците във фирмените спортни серии на марката.

Новата стратегия за доработка на 488 PISTA е част от самодейността за персонализация Tailor Made на Ferrari и идва с ново контрастно изпълнение на екстериора с италианското знаме, персонализирано означение на стартовия номер на съответния клиент на марката, карбонови заден спойлер и рамки на въздушните отвори, и опция за избор сред четири съществени цвята- Rosso Corsa, Blu Tour De France, Nero Daytona и Argento Nürburgring.

По отношение на интериора на автомобила, от Ferrari са планували специална тапицерия на седалките, специални постелки, карбонови приложения, специална едентификационна табелка и други.

Ferrari 488 PISTA, което е с 90 кг по-леко от 488 GTB, означи международната си премиера по време на тазгодишното международно изложение в Женева. Освен с олекотена конструкция, автомобилът се отличава с оптимизирана аеродинамика и мотор с увеличена с 50 конски сили максимална мощност.

е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.85 секунди и от 0 до 200 км/ч за 7.6 секунди, а максималната скорост на придвижване на автомобила е над 340 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР