По случай празника на българската писменост най-модерният търговски център в

...
По случай празника на българската писменост най-модерният търговски център в
Коментари Харесай

PLOVDIV PLAZA мол и книжарница Ciela подаряват книжки...

По случай празника на българската книжовност най-модерният търговски център в града PLOVDIV PLAZA и книжарница Ciela провеждат акция „ Стари облекла за нови книги “. На 24 май от 10 до 18 часа всеки, който донесе плик с ненужни облекла за преработване, ще има опция да избере една детска брошура от специфичната библиотека на равнище 2 в мола.

„ Кампанията „ Стари облекла за нови книги “ има две положителни страни – с поддръжката на книжарница Ciela ще подарим книжки на децата и подрастващите и ще ги насърчим да четат повече. В същото време насочваме вниманието на хората към опцията да рециклираме вместо да унищожаваме остарелия текстил. “, разясниха от мениджмънта на PLOVDIV PLAZA.

В партньорство с HUMANITA предадените облекла ще бъдат сортирани и разпределени за повторна приложимост за потребностите на БЧК, страни от третия свят или модифицирани за произвеждане на нов текстил.

В рамките на акцията от 11.30 часа за малчуганите ще бъде проведено и четене на детски приказки с етюди.

PLOVDIV PLAZA мол продължава традицията в неделя да радва децата и техните родители с забавни занимания изцяло гратис. На 26 май от 11.30 часа в Източния атриум на равнище 0 Корпусът за бързо гърмене ще покаже занимателната страна на науката с забавните и просветителни опити.

На 1 юни малчуганите са добре пристигнали на целодневния детски празник в PLOVIDV PLAZA, където ги чакат доста безвъзмездни занимания, изненади и награди.

От 11.00 часа дребните гении на Пловдив ще могат да се изявяват на особено построената сцена в атриума на мола. От 13.00 часа заниманията не престават с безвъзмездна изобретателна работилничка. В 17.00 часа е началото на музикалното шоу на спектакъл „ Вилекула “ с доста танци, песни, игри и, несъмнено – награди.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР