По случай месеца на любовта и виното, на 12 февруари

...
По случай месеца на любовта и виното, на 12 февруари
Коментари Харесай

BILLA в Габрово посреща фермерския пазар „ОТ БГ“ по случай месеца на любовта и виното

По случай месеца на любовта и виното, на 12 февруари от 10:00 до 17:00 ч. магазинът на BILLA в град Габрово ще бъде хазаин на обичайния фермерски пазар „ ОТ БГ “. На паркинга на филиала, ситуиран на ул. Орловска № 119, наоколо до спортна зала " Орловец ", ще бъде изложено богато многообразие от качествени авторски артикули и достоверни усети от родни производители и занаятчии. Събитието е част от серията фермерски пазари, които – като хазаин, BILLA България трансформира в традиция от края на 2021 година и ще продължи да поддържа през цялата година, с едно издание всеки месец.

„ Подкрепата на локалния фермерски пазар се трансформира в традиция за BILLA. Щастливи сме както че ползата към самодейността продължава да пораства, по този начин и че българските занаятчии получават поле за изява и показване на личните си артикули, създадени с доста внимание и обич. Компанията ни ще продължи да спомага интензивно за развиването на самодейността и през актуалната година, като част от дълготрайната си политика за поддръжка към родните производители. Искрено имаме вяра в техния капацитет и заставаме зад качеството, с което се гордеят, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

BILLA събра и подари 23 тона хранителни артикули на над 6 100 нуждаещи се хора
През 2021 година, в границите на взаимната дарителската самодейност сред BILLA България и Български Червен кръст – „ Купи и Дари...
Прочети повече
Над 20 фермери, аграрни производители и занаятчии от региона на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък ще показват богато многообразие от здравословни свои артикули. Те ще споделят изпитани домашни предписания и ще дадат опция на всеки от присъстващите да се увери в отличния усет на ръчно месен самун, домакински пчелен мед и млечни артикули. Любителите на качественото и ароматно вино ще имат опция избират от голям брой бутилирани оферти, които да комбинират със селекция от висококачествени месни деликатеси.

Всеки клиент на пазара ще се допре от близко до необятна гама артистични дървени сувенири, ръчно плетени аксесоари и красиво изрисувани предмети. В допълнение, ще може да избира всред огромен брой натурални козметични артикули, създадени от билки. За положителното въодушевление на присъстващите ще се погрижат добре познати български песни за любовта и виното, а в края на ревюто един щастливец, закупил артикул от пазара, ще завоюва артикули-изненада от щандовете в томболата на „ ОТ БГ “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР