По случай Международния ден на младежта – 12 август, Министерството

...
По случай Международния ден на младежта – 12 август, Министерството
Коментари Харесай

ММС ще отбележи Международния ден на младежта с младежко изложение и фестивал в Бургас

По случай Международния ден на младежта – 12 август, Министерството на младежта и спорта провежда младежко ревю и фестивал на цветовете. Домакин на събитията е Община Бургас, като всички действия денем ще се проведат в Морската градина. Темата тази година е „ Да преобразим нашия свят “ с фокус върху Цел №4 от Целите за стабилно развиване 2030 - „ Oсигуряване на приобщаващо качествено обучение и поощряване на опциите за учене през целия живот за всички “.

12 август е разгласен за Международен ден на младежта от Организация на обединените нации през 1999 година В България за първи път датата се отбелязва публично през 2007 година Международният ден на младежта дава опция на страните по света да разпрострат капацитета на младежите, да отбележат техните достижения и да възнамеряват способи за по-доброто им включване в развиването и напредъка на обществото. Денят дава неповторимата опция за това младежите да бъдат интегрирани в процеса на взимане на решения на световно, национално и локално равнище.

Програма:

17,00 ч. - Младежко ревю „ Да преобразим нашия свят “ (Морска градина – Пантеона)
- Можеш да научиш доста потребни за теб неща;
- Да се информираш за активността на юношески организация от цялата страна;
- Да се включиш в интерактивни занимания на място

20,00 ч. – Фестивал на цветовете (Морска градина – Пантеона)

Идеалният свършек на един летен ден, изпълнен с наслада, забавление, разноцветност, изненади и юношески дух. За положителното въодушевление на цветния празник специфичен посетител ще бъде българския диджей Double D.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР