По случай Международния ден на детето 1 юни Община Русе

...
По случай Международния ден на детето 1 юни Община Русе
Коментари Харесай

Община Русе организира Дни на отворените врати в детските ясли и Детска млечна кухня

По случай Международния ден на детето 1 юни Община Русе провежда Дни на отворените порти. Русенци ще могат да посетят и прегледат детските ясли и Детска млечна кухня. По време на самодейността родителите ще могат да научат всичко, което ги интересува по отношение на приема в детските заведения, както и да се срещнат с личния състав, който обгрижва най-малките.

Желаещите ще могат да се срещнат с режима, изискванията и атмосферата в детските ясли. Всяко детско заведение ще позволява гости в разнообразни дни и по авансово открит график. Специално внимание ще бъде обърнато на акомодацията и социализацията на децата, защото това са тематики, които мощно вълнуват родителите.

Персоналът ще дава на посетителите основани за задачата материали, които ще съдържат къси насоки за тяхната и тази на децата подготовка за първите дни от престоя им, както и най-често задавани въпроси.

Родителите ще имат опция да се срещнат с шефа на яслата, с медицинския личен състав и с педагога, който се грижи за образованието на най-малките, и да зададат своите въпроси. Те ще могат да прегледат и материалната база на постройката и да видят моменти от всекидневието на възпитаниците.

Дните на отворени порти имат за цел да създадат прехода на децата и техните родители по-плавен и по-малко замайващ.

В Детска млечна кухня родителите ще могат да зададат въпроси и да получат информация за метода, по който могат да се запишат, какво меню се предлага и кой подготвя храната. Персоналът ще запознае родителите със здравословното хранене и ежедневния надзор на приготвените храни.

Седмичното меню се афишира на уеб страницата на Община Русе в секция „ За жители “, раздел „ Здравеопазване “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР