По случай 1 юни – Международен ден на детето, Направление

...
По случай 1 юни – Международен ден на детето, Направление
Коментари Харесай

Концерт и благотворителна изложба под патронажа на Главния архитект на София

По случай 1 юни – Международен ден на детето, Направление „ Архитектура и градоустройство “ – Столична община взаимно с преподавателите и учениците от 143-то ОУ „ Георги Бенковски “, под патронажа на Главния проектант на Столична община арх. Здравко Здравков ви канят на концерт и благотворителна галерия базар на детски рисунки и макети „ София- Град на бъдещето “. Това оповестяват от пресцентъра на Столична община.

Мотото на благотворителната галерия е „ Деца оказват помощ на деца “, като тази година събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на материали за арт-терапия /грънчарско колело за разработване на произведения от глина, фотоапарати, фотопринтер и др./ предопределени за деца, настанени в центрове за настаняване от фамилен вид.
Проектът е ориентиран към Центровете за настаняване от фамилен вид за деца, измежду които „ Паисий Хилендарски “, „ Детелина “, „ Алеко Константинов “, „ Софроний Врачански “ и други

Стартът на празника ще бъде даден с осъществяване на мажоретния състав на 143-то училище Георги Бенковски “, като в концерта ще вземат присъединяване още надарени възпитаници от НТБГ, 44 СУ, 90 СУ и читалище " Възраждане ", които ще показват пред публиката музикални осъществявания, арт-гимнастика, спортни, съвременни и национални танци, акробатика, музика онлайн и доста други изненади.

Събитието ще бъде намерено от Главния проектант на Столична община арх. Здравко Здравков. Куратор на изложбата е господин Виолин Неделчев – преподавател по изобразително изкуство и „ Учител на година “ за 2015-та и 2018-та година.

Очакваме ви под куполите на Ларгото на 1 юни 2022 година в 11.00 ч.

Вярваме, че с вашето наличие и отразяването на това събитие ще бъдете част от този празник на откровената детска добрина.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР