По-скоро изключвам участие на надзиратели в бягството, проверяваме всички лица

...
По-скоро изключвам участие на надзиратели в бягството, проверяваме всички лица
Коментари Харесай

Младен Маринов: Изключвам участие на надзиратели в бягството от затвора


По-скоро изключвам присъединяване на надзиратели в бягството, ревизираме всички лица и версии. Цяла нощ са разпитвани съкилийниците на двама бегълци пандизчии са Радослав Колев и Радослав Колев. Продължава издирването на избягалите пандизчии през вчерашния ден.

Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, съобщи кореспондент на БГНЕС. Той акцентира, че се работи по всички вероятни версии, само че към момента няма изясненост за метода, по който за избягали двамата от Софийския затвор. Маринов предизвести, че бегълците са изключително рискови и в случай че някой има сведения за тях, да не подхваща никакви дейности, а да потърси неотложно органите на реда като анонимността им е обезпечена.

Според Маринов е допустимо бегълците да са към този момент отвън страната, по тази причина са оповестени за интернационално търсене.

БГНЕС напомня, че двама въоръжени пандизчии нападнаха защитата и избягаха от Софийския затвор. Бягството е станало в 15.45 ч през вчерашния ден.

Избягалите пандизчии са Радослав Колев, рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 26 години, за ликвидиране. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР