По-рано тази година, Том Хендерсън, известен гейм инсайдър, разкри в

...
По-рано тази година, Том Хендерсън, известен гейм инсайдър, разкри в
Коментари Харесай

Слух:Far Cry 7 излиза през 2025

По-рано тази година, Том Хендерсън, прочут гейм инсайдър, разкри в уеб страницата си Insider-Gaming, че Ubisoft работят по два плана от света на Far Cry. Първият е напълно нова игра от известната поредност, а вторият – мултиплейърно независимо прекарване с център на действието Аляска. А в този момент Хендерсън дава и нова информация по това.

Според това, което е разбрал Хендерсън, Far Cry 7 ще разчита на нелинейна история, като ще има времеви предел за осъществяване на задачите, което да сложи напрегнат играчите. Те ще би трябвало да спасят членовете на фамилиите си от тайна група с името „ Синовете на истината “, като историята ще следва нелинеен метод на показване.

Според Хендерсън, историята ще се трансформира по отношение на дейностите и изборите на играещите, като 100% довеждане докрай на историята ще се показва в спасяването на всички членове на фамилията. По отношение на упоменатия времеви предел, то той ще е стеснен до период от 72 часа в играта, които ще се равняват на 24 часа игра в действителния живот. Ubisoft вкарва също по този начин във Far Cry 7 нова система за разпит, като реакцията на пандизчиите ще е разнообразна и играчите ще би трябвало да реагират по отношение на събитията.

Хендерсън твърди, че Far Cry 7 се създава от Ubisoft Montreal – студиото зад Far Cry 2,3,4, и 5 и за разлика от предходните игри, които са създадени на основата на енджина Dunia, то Far Cry 7 ще е на основата на Snowdrop на Massive Entertainment. Очаква се Far Cry 7 да излезе в края на 2025.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР