По-рано бяха освободени Димитър Маргаритов и останалите членове на Комисията

...
По-рано бяха освободени Димитър Маргаритов и останалите членове на Комисията
Коментари Харесай

Иван Френкев е новият председател на КЗП

По-рано бяха освободени Димитър Маргаритов и останалите членове на Комисията
Правителството одобри решение, с което освобождава Димитър Маргаритов като ръководител на Комисията за отбрана на потребителите.

Освободени са също членовете на Комисията – Константин Арабаджиев и Константин Райков.

Със същото държавно решение е избран нов състав на Комисията за отбрана на потребителите. Иван Френкев е новият ръководител на Комисията, а за нейни членове са избрани Велина Николова-Великова и Николай Мравов.

Иван Френкев е бакалавър по финансови и бизнес стопански системи от Университета в Лондон, Обединеното кралство, и магистър по бизнес администрация от Университета в Истанбул, Турция. Има опит в ръководството на компании, от 2019 година е общински консултант в Общинския съвет в гр. Смолян.

Велина Николова-Великова е магистър по право от СУ „ Св. Климент Охридски “. От ноември 2002 година досега работи като юрист в Софийска адвокатска гилдия.

Николай Мравов е магистър по стопанска система от Икономическия университет в гр. Варна. В интервала 1994 година – 2003 година е два мандата общински консултант в Община Сливен, член е на Съвета на шефовете на „ Пътнически транспорти – Сливен “ ЕАД, заемал е и други управителни позиции в разнообразни търговски сдружения.

Решението на Министерския съвет е признато неприсъствено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР