По повод срещата между ПФК Ботев“ и ПФК Локомотив“, която

...
По повод срещата между ПФК Ботев“ и ПФК Локомотив“, която
Коментари Харесай

Промяна в трафика заради дербито Ботев-Локо

По мотив срещата сред ПФК „ Ботев “ и ПФК „ Локомотив “, която ще се организира от  19.30 ч. на следващия ден, полицията е взела всички нужни ограничения за защита на публичния ред и застраховане на пътната сигурност.

Осигурено е засилено наличие на патрулиращи екипи в зоната на спортното оборудване и на територията на града, които да реагират неотложно на всеки сигнал за противообществени прояви и нарушавания.

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на стадион „ Христо Ботев “ ще бъдат осъществявани щателни инспекции на всички гости, а с цел да се избегне скупчване на искащите да гледат мача, входовете на спортното оборудване ще бъдат отворени от 17.30 ч.

Униформените няма да позволяват лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни  без пълновръстен компаньон.

При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. Всички извършители ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.

Стриктно ще се следи и за съблюдаване на публично доказаното съглашение от управленията на двата футболни клуба на дербито да няма последователи на гостуващия тим.

Със заповед на кмета на Община Пловдив от 17 ч. ще бъде спряно напълно или поетапно придвижването на МПС и рейсове от всеобщия градски превоз по следните сектори от пътната мрежа:

–  бул. „ Източен “, от кръстовището с бул. „ Княгиня М. Луиза “ до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург ”;

–  ул. „ Богомил “, от кръстовището с бул. „ Източен ” до кръстовището с ул. „ Лев Толстой “;

–  ул. „ Варшава “, от кръстовището с ул. „ Богомил “ до кръстовището с ул. „ Славянска “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР