По повод протеста на Апелативната специализирана прокуратура за определените мерки

...
По повод протеста на Апелативната специализирана прокуратура за определените мерки
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна доказателствата срещу Кристиян и шефа на ТАД груп. Има и чат с Биволъ”


По мотив митинга на Апелативната профилирана прокуратура за избраните ограничения за неотклонение „ парична гаранция “ на притежателя на „ ТАД груп “ Иван Тодоров и двама от чиновниците във компанията, прокуратурата популяризира част от доказателствата, събрани по делото за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Публично притежание към този момент са и част от свидетелски показания, които ще бъдат показани пред Специализирания углавен съд. Те се разгласяват с разрешението на наблюдаващия прокурор.

Заличени са всички персонални данни, обстоятелства и условия, увреждащи ползите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази. В хода на следствието е открито, че посочената за причинител на хакерската офанзива компания - "ТАД Груп ", е правила несполучливи опити за нерегламентиран достъп до 49 търговски сдружения. Събирани били и персонални данни за прокурори и следователи в директория със заглавие „ Ne se chistiiiii “.

Публикуваме и част от свидетелски показания, които ще бъдат показани в целокупност на Специализирания углавен съд: „ Но въпреки всичко броят на клиентите е непълен, по тази причина не съм сигурен кой го предложи – И. или К., част от политиката на компанията за набиране на клиенти да бъде тестването на уеб сайтове на разнообразни сдружения без тяхно познание и след това да ги набират като клиенти. Тази политика на компанията се разясняваше непрекъснато в офиса главно сред И. и К., като двамата си говореха, че би трябвало да се изготви лист с най-големите български уеб сайтове, които да бъдат тествани без знанието на техните притежатели, като по-късно бъда привлечени като клиенти. “

Действията по следствието не престават.























Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР