По повод постъпили множество запитвания от медии относно инцидент на

...
По повод постъпили множество запитвания от медии относно инцидент на
Коментари Харесай

Ето становището на прокуратурата за сина на Ивайло...

По мотив постъпили голям брой запитвания от медии по отношение на случай на 02.02.2018 година в к. к. „ Боровец “, пресцентърът на прокуратурата на Република България оповестява следното:

Досъдебното произвеждане е формирано на 02.02.2018 година по реда на чл.212 ал.2 Наказателно-процесуален кодекс с първото деяние по следствието на проверяващ служител на реда от ОД Министерство на вътрешните работи София – оглед на местопрестъпление, за това, че на 02.02.2018 година, към 15.00 ч., в землището на курортен комплекс „ Боровец “, обл. София, епричинена по несъобразителност гибелта на Кристиян Ивайлов Московски– закононарушение по чл.122 ал.1 Наказателен кодекс.

Първоначалните и неотложни дейности са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдаване е почнало и се води досъдебното произвеждане.

В хода на следствието са осъществени пет огледа на местопрестъпление, разпитани са седем очевидци, направена е съдебномедицинска експертиза на мъртвец, изискана е информация от „ КАТ-ПП “ при ОД Министерство на вътрешните работи София, предоставени са ОИМ.

По делото следва да бъдат разпитани огромен брой очевидци и да бъдат назначени голям брой правосъдни експертизи и други дейности по следствието, част от които изискват и характерни познания за разрешителния режим и разпоредбите за прилагане на моторни шейни.

По предложение на административния началник на Окръжна прокуратура – София и наблюдаващия прокурор, с разпореждане на основния прокурор от през днешния ден - 07.02.2018 година, следствието по делото е предоставено на Национална следствена работа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР