По повод футболната срещата между Ботев и Локомотив от 16-ия

...
По повод футболната срещата между Ботев и Локомотив от 16-ия
Коментари Харесай

В Пловдив: Крути мерки за сигурност заради дербито

По мотив футболната срещата сред Ботев и Локомотив от 16-ия кръг на Първа лига, която ще се организира от 19.30 часа в петък на стадион " Христо Ботев ", полицията в Пловдив е взела всички нужни ограничения за защита на публичния ред и застраховане на пътната сигурност, осведомиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Осигурено е засилено наличие на патрулиращи екипи в зоната на спортното оборудване и на територията на града, които да реагират неотложно на всеки сигнал за противообществени прояви и нарушавания.

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на стадион „ Христо Ботев “ ще бъдат осъществявани щателни инспекции на всички гости, а с цел да се избегне скупчване на искащите да гледат мача, входовете на спортното оборудване ще бъдат отворени от 17.30 часа.

Униформените няма да позволяват лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни  без пълновръстен компаньон.

При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. Всички извършители ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.

Стриктно ще се следи и за съблюдаване на публично доказаното съглашение от управленията на двата футболни клуба на дербито да няма последователи на гостуващия тим.

Със заповед на кмета на Община Пловдив от 17:00 часа ще бъде спряно напълно или поетапно придвижването на МПС и рейсове от всеобщия градски превоз по следните сектори от пътната мрежа:

-  бул. „ Източен “, от кръстовището с бул. „ Княгиня М. Луиза “ до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург ”;

-  ул. „ Богомил “, от кръстовището с бул. „ Източен ” до кръстовището с ул. „ Лев Толстой “;

-  ул. „ Варшава “, от кръстовището с ул. „ Богомил “ до кръстовището с ул. „ Славянска “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР