По повод емоционалния момент за зрелостниците, днес инж. Гърменове връчи

...
По повод емоционалния момент за зрелостниците, днес инж. Гърменове връчи
Коментари Харесай

Кметът на Разлог В. Гърменов присъства на официалното връчване на дипломите на абитуриентите от Випуск 2023 на Разложката професионална гимназия Никола Стойчев.

По мотив прочувствения миг за зрелостниците, през днешния ден инж. Гърменове връчи и награди на 10 дванадесетокласници, приключили с отличен триумф приблизително си обучение и спечелили призови места от редица научни, културни и спортни съревнования, по време на своето образование.

Александра Полежанова, Елица Гахова, Петя Ергина, Петър Маджерски, Яница Минкова и Стела Георгиева от 12 “а ” клас и Симеон Крайнов, Стефан Каравлан, Мартин Дулев и Георги Гьошев от 12 ”б ” клас справедливо получиха Грамота и дарове от Община Разлог и одобриха персонално поздравления от инж. Гърменов.

На публична гала през месец май бяха наградени и цялостните отличници на гимназията, които приключиха компетентност " Организация на хотелиерството ” и компетентност “Икономическа информатика ”, и взеха с най-високи оценки и Държавните зрелостни изпити, нареждайки се измежду двадесетте отличници на випуска.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР