По повод 24 май организаторите на първата в страната фейсбук

...
По повод 24 май организаторите на първата в страната фейсбук
Коментари Харесай

Нова будителска кампания с флаери тръгва по света на 24 май

По мотив 24 май уредниците на първата в страната фейсбук игра „ Възрожденско премеждие “ от град Пещера проведоха нова будителска акция, която е напълно доброволческа.

Произведения на български писатели и поети, преведени на три езика и отпечатани на флаери ще бъдат публикувани в Германия, Белгия и Съединени американски щати.

Флаерите, наречени „ Пещерски шансове “, през днешния ден ще бъдат публикувани и в Израел, макар комплицираната конюнктура там, сподели Мария Джуркова, една от основателите на плана.

„ Там е и нашата представителка, която ще популяризира българското слово, преведено на три езика. Каза, че макар напрегнатата обстановка „ Пещерските шансове “ ще ги има, даже и под обстрел, ще бъде почетен празникът за 24 май.

Успяхме да създадем по този начин, че нашите „ Пещерски шансове “ да бъдат и виртуални със самозалепващ QR код, който след сканиране ще бъде разполагаем.

Разпространението стартира в деня на българските букви - 24 май и ще продължи, до момента в който има налични такива.

Тиражът на бройките е 155 хиляди, погрижили сме се и за българите в чужбина да получат своя книжовен флаер на родния си език също “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР