По полицаи стрелял 55-годишният Бейсим Салим от село Сърница. Това

...
По полицаи стрелял 55-годишният Бейсим Салим от село Сърница. Това
Коментари Харесай

Нападателят от Сърница стрелял по полицаи и нападнал мъж в Ч...

По служители на реда стрелял 55-годишният Бейсим Салим от село Сърница. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров,.

Както към този момент писахме престъпно проявеният бе задържан след траяла близо 20-часова огромна интервенция на полиция, жандармерия и командоси от СОБТ, в която се включиха и ловци.

Дългогодишният междусъседски спор е бил за животни, които Бейсим пускал да пасат в градината на съседа му Мюмюн Мюмюн. Разследващите разясниха, че нощес точно фамилията на Мюмюн е почнало разногласието. При него след първия изстрел в спора съперникът се хвърлил върху нападателя и му е лишил оръжието. Криминално проявеният за обири и нелегално оръжие след това извадил нож и порязъл ръката на дамата на Мюмюн. След това се прибрал, взел втора, също по този начин противозаконна пушка, и напуснал селото.

" Укрилият се е разкрил пукотевица против пристигналите да го задържат сътрудници към този момент в тъмната част на денонощието ", посочи Тодоров. Населението в региона беше предизвестено, уточни основният секретар. Около 15.00 часа, към този момент в прилежащата на Хасково Кърджалийска област, в землището на село Черноочене, Бейсим нападнал локален гражданин, който обаче съумял да го задържи, добави Тодоров.

В момента Салиф е в кърджалийската болница, където му се оказва здравна помощ поради повърхностни пострадвания. Срещу обвинения са формирани две досъдебни производства - за нелегално оръжие и за закана за ликвидиране, която след събиране на доказателства може да прерасне в опит за ликвидиране, сподели районният прокурор на Хасково Румен Сираков. Той добави, че се правят дейни процесуално-следствени дейности.

Свързани вести След 20 часа гонка: Командоси и жандармерия арестуваха въоръжения нападател на 40 км от Сърница ИЗВЪНРЕДНО! Полицията търси в гора тежко въоръжен престъпно проявен СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР