По покана на заместник-министъра на икономиката Александър Манолев делегация на

...
По покана на заместник-министъра на икономиката Александър Манолев делегация на
Коментари Харесай

Ще инвестира ли у нас една от най-големите индийски компании в производството на кафе?

По покана на заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев делегация на една от най-големите индийски компании в производството на разтворимо кафе е на посещаване в страната ни за изследване на опциите за вложения, оповестиха от Министерството на стопанската система.
 
Те са имали работна среща и не престават с съответни огледи на терени в Югозападна България. " Можете да разчитате на Министерството на стопанската система за цялостна административна поддръжка по целия път - от първичния интерес до реализирането на съответна инвестиция ", е подчертал Манолев.
 
Той е подчертал на някои от преимуществата, които страната ни може да предложи - най-ниските налози в Европа, доста ниски оперативни разноски и редица облекчения при инвестиция от над 10 млн. евро. " България е постоянна страна в политически и стопански проект, което е значимо, с цел да можете да планирате дейно и с нужния небосвод ", е допълнил Александър Манолев.
 
Към момента индийската компания има произвеждане в три страни и изнася продукция за повече от 80 страни по целия свят.
 
Плановете им са да стъпят доста по-масирано и в Европейския съюз, като България има всички предпоставки да се трансформира в разпределителен център и индустриална база за всички страни членки и редица страни от района, е станало известно на срещата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР