По отношение на очакваната кандидатура на Кирил Петков за министър-председател,

...
По отношение на очакваната кандидатура на Кирил Петков за министър-председател,
Коментари Харесай

БСП за резултатите: Хората имат желание за нещо ново

По отношение на предстоящата кандидатура на Кирил Петков за министър-председател, Ченчев съобщи, че " неговата поръчка кореспондира с нашата - да се отговори на упованията на хората ".

За Българска социалистическа партия не са значими имената на министрите и позициите, а политиките и стратегиите на партиите дотолкоз да се сближат, с цел да се откри излаз от рецесията. Като приоритет той открои пенсиите и опазването на здравето.

От партията ще създадат разбор на изборите, едвам когато са подготвени окончателните резултати.

Същата теза повтори и Явор Божанков пред Нова телевизия.

" Българските жители доближиха лимита си на самообладание и по тази причина изборната интензивност беше толкоз ниска. Това е трети избор в границите на година. Има Коронавирус и инфлационна рецесия. Толкова ниска интензивността обаче не чаках да бъде ", сподели той.

Той опроверга спекулациите, че партията му се е договорила за коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Още след изборния ден представител на управлението съобщи, че това няма да се случи ", акцентира Божанков.

По думите му не е имало и безпорядък с броенето на разписките, каквито спекулации също са се появили преди вота. „ Именно броенето на разписките в този момент ни дава съображение да кажем, че резултатът е законен. Изборите бяха спокойни “, безапелационен бе Божанков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР