По обвинение на Софийска районна прокуратура на затвор е осъден

...
По обвинение на Софийска районна прокуратура на затвор е осъден
Коментари Харесай

Осъдиха рецидивист на 4 години затвор за кражба

По обвиняване на Софийска районна прокуратура на затвор е наказан 39-годишен мъж за кражба, осъществена в изискванията на рисков рецидив.

На 21.11.2019 година към 15,00 ч. от зъболекарски кабинет в ж.к. „ Младост 1 “, гр. София, обвиненият Б.Б. откраднал портмоне на стойност 33 лв., съдържащо сума в размер на 2300 лв. от владението на В.Н. Обвиняемият отишъл да си запише час при В.Н. за обзор. След като записала час, зъболекарката траяла да работи с пациент с тил към Б.Б. Той взел портмонето от чантата й и си тръгнал. Обвиняемият е осъждан два пъти на „ отнемане от независимост “ дейно за идентични действия.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.196, ал.1, т.1,вр.чл. 194, ал.1,вр.чл.29, ал.1, б. “А “ и б. “Б “ от Наказателен кодекс. В хода на следствието са събрани доказателства, сочещи Б.Б. за създател на действието.

Софийски областен съд призна Б.Б. за отговорен по повдигнатото му обвиняване, като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ общ “ режим.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР