По някакви необясними причини понякога реакцията на имунитета се насочва

...
По някакви необясними причини понякога реакцията на имунитета се насочва
Коментари Харесай

6 ефективни билкови рецепти за лечение на автоимунни заболявания от опитен фитотерапевт

По някакви необясними аргументи от време на време реакцията на имунитета се насочва към личните тъкани и органи на индивида. И ги поврежда. Такъв е правилото на появяването на автоимунните болести.

Дали въпреки всичко не съществува някакъв метод имунната система да се приведе в норма? Вестник " Доктор " предлага гледната точка и личните “тайни” за привеждане на имунната система в обикновено положение на лекаря-фитотерапевт, претендент на медицинските науки Карп Трескунов.
“Помолиха ме да съветвам тежко болен човек, опериран доста пъти по разнообразни мотиви: апендицит, чревен кръвоизлив, перитонит.

Пациентът беше три месеца в болничното заведение. Бяха му сложили редица диагнози: продължителен разпръснат гломерулонефрит, плевропневмония, хипертония, миокардит, енцефалит, арахноидит. И всичко това - под въпрос. Горкият - беше отпаднал, не можеше да върви поради болки и недоразвитост на мускулите. На мене диагнозата незабавно ми стана ясна - lъзлов периартериит
Лечението, което му предложих, включваше банкет на огромни дози преднизолон с последователно намаляване на тези дози. А също и фитотерапия.

Какъв е съставът на билковите смеси, с които фитотерапевтът лекува автоимунни болести четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР