Сериозно задръстване се е образувало на автомагистрала Тракия“. Тапата към

...
Сериозно задръстване се е образувало на автомагистрала Тракия“. Тапата към
Коментари Харесай

Километрична тапа на АМ Тракия СНИМКИ+ВИДЕО

Сериозно запушване се е образувало на автомагистрала „ Тракия “. Тапата все още в региона на 60 километър в посока София е най-малко 6-7 километра.

Стотици почитатели на Ботев Пд са блокирани в километричното запушване, заяви четец на GlasNews.bg.

Много от водачите пробват да избегнат натоварения трафик като изпреварват през спешната лента.

„ Камионите преднамерено блокират тарикатите, “ добавя читателят ни.

Причината за създалата се обстановка е притеснение заради ремонтни действия.

Припомняме че през днешния ден ще се състои край за Купата на България от 19 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Създадена е организация моторните транспортни средства, пренасящи почитателите на „ Лудогорец “ да паркират пред бранш „ Г “ на стадиона. За последователите на  „ Ботев “ Пловдив е планувано да паркират на следните места:

Обособени джобове на бул. “ Христо и Евлоги Георгиеви “ в сектора сред бул. “Драган Цанков “ и ул. “Гурко “, бул. “Кирил Видински “ в сектора сред Семинарията и бул. “Драган Цанков “ и на бул. “Драган Цанков “ в сектора сред телевизионната кула и бул. „ Христо  и Евлоги Георгиеви “. При нужда придвижването в изброените местоположения ще бъде поетапно спирано и възстановявано.

" Столична дирекция на вътрешните работи приканва посетителите да се въздържат от  противообществени  прояви преди, по време и след провеждането  на спортното събитие. Във връзка с футболната среща  е възможно  да възникне краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част. ", показват от полицията.

Очаквайте детайлности!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР