По наблюдавано от Окръжна прокуратура – Пловдив досъдебно производство за

...
По наблюдавано от Окръжна прокуратура – Пловдив досъдебно производство за
Коментари Харесай

Тежки дни очакват майката, убила детето си по особено жесток начин

По следено от Окръжна прокуратура – Пловдив досъдебно произвеждане за ликвидиране на 8-годишно дете в с. Желязно, обл. Пловдив, е повдигнато обвиняване на неговата майка – Лиляна Халкалиева, на 30 година Тя не е осъждана. Убийството е осъществено чрез нанасяне на прободно-порезни пострадвания по тялото на жертвата посредством потребление на хладно оръжие – нож.

Повдигнатото обвиняване е за закононарушение по чл.116, ал.1, т.3 и т.4 от Наказателния кодекс – за съзнателно причиняване гибелта на малолетно лице, което е рождена щерка на извършителката. Наказанието, което се планува за това закононарушение е от 15 до 20 година затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор, обвинената е арестувана за период до 72 часа в лечебното заведение, където е настанена, поради събитието, че след действието се е самонаранила.

Предстои преценка на доказателствата, с оглед  внасяне  на искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Лиляна Халкалиева.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР