По много любопитен начин ще бъде открит 17-ият кръг от

...
По много любопитен начин ще бъде открит 17-ият кръг от
Коментари Харесай

Вълци драпат към Европа, но срещу тях... танкът Байерн

По доста любопитен метод ще бъде открит 17-ият кръг от немската Бундеслига. Шампионът и водач във краткотрайното класиране Байерн Мюнхен приема вкъщи намиращия се в кошмарна форма Волфсбург, който се бори със зъби и нокти за място в подреждането, което да дава право на присъединяване в европейските клубни шампионати.
Байерн продължава марша в Бундеслигата против комфортен конкурент

Баварците се намират в серия от седем следващи триумфа против този конкурент, като в петък, 17 декември, от 21:30 часа българско време ще опитат да запишат нов триумф и да продължат марша към поредна купа. Коефициентът на efbet да съумеят Байерн да победи Волфсбург е 1,24, до момента в който ставката за триумф в интерес на " вълците " е 11,25 (равенството е оценено на 7,50).

Надмощието на баварците над този противник е убийствено пред годините. През 2015 година Волфсбург стига до два изненадващи триумфа над Байерн - първо с 4:1 за шампионата, а по-късно и този за Суперкупата на Германия, въпреки че тогава в постоянното време приключиха при тъждество. А в оня състав на " вълците " личат имената на Кевин де Бройне и Иван Перишич, който след време ще се окаже точно в Байерн, въпреки и чартърен.

След тези два триумфа за Волфсбург обаче е имало 14 срещи сред противниците, 13 от които извоювани от гранда от Мюнхен (и то някои от тях с резултати като 5:1, 5:0 - два пъти, 6:0, 4:0). Коефициентът на efbet Юлиан Нагелсман и компания да се развихрят против комфортния си противник, а това да докара до над 5,5 гола в още един дуел от немската Бундеслига, е 5,20, до момента в който ставката за под 3,5 попадения в мача е 2,05.


" Вълците " губят от Байерн, само че не без бой
Въпреки че Волфсбург губи своите директни конфликти с Байерн, тимът нерядко въпреки всичко поразява вратата на баварците. В последните им два мача " вълците " са вкарали общо три гола, които не стигат и за точка. Коефициентът на efbet и в този дуел двата тима да съумеят да вкарат е 1,75, до момента в който за няма гол/гол е 2,20.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР