По-малко от седмица преди предсрочния парламентарен вот идната неделя позициите

...
По-малко от седмица преди предсрочния парламентарен вот идната неделя позициите
Коментари Харесай

"Маркет Линкс": Битката между ГЕРБ и ИТН ще е ожесточена

По-малко от седмица преди предварителния парламентарен избор идната неделя позициите сред двете водещи политически сили  - ГЕРБ и " ИТН " са изравнени и борбата ще е извънредно оспорвана. Разпределението на електоралната поддръжка е следното - ГЕРБ 19,7% против 18,8% за Има Такъв Народ, демонстрират резултатите от представително анкетно прочуване, направено от " Маркет Линкс " по поръчка на Би Ти Ви, което бе показано от социолога Добромир Живков. Изследването е направено измежду 1075 българи сред 8 и 25 юни. Затова Живков разгласи, че изборната картина е извънредно динамична и идващите дни ще са решаващи, като не изключи превес на 11 юли да вземе групировката на Слави Трифонов.

Според " Маркет Линкс " трета мощ е Българска социалистическа партия с 16,9%, а четвърта - Демократична България, която получава 12,5%.  Движение за права и свободи е с 9,5%,
" Изправи се! Мутри вън! " взима 5,4 на 100 от гласовете. " Под чертата " за влизане в новия парламент остават така наречен патриоти, демонстрират данните.

58% от интервюираните заявяват, че ще гласоподават на предварителните парламентарни избори на 11 юли, а 20% заявяват, че по-скоро ще го създадат. Само 9% декларират твърдо, че няма да гласоподават.

Според тях 42% от българите поддържат служебния кабинет против 30% отрицание. Одобрението и неодобрението към служебния министър-председател е идентично.

57% от интервюираните считат, че глобите по закона „ Магнитски “ са основателни, 39% обаче считат, че тези наказания са интервенция във вътрешните работи на България.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР