По-малко лондончани търсят жилища в провинцията, според данни от сектора

...
По-малко лондончани търсят жилища в провинцията, според данни от сектора
Коментари Харесай

Все по-малко лондончани заминават за страната, тъй като изселването от епохата на пандемията улеснява

По-малко лондончани търсят жилища в провинцията, съгласно данни от бранша на парцелите, които демонстрират, че повече хора избират да останат в столицата, защото работодателите предизвикват чиновниците да се върнат офиса.

Делът на основаните в Лондон търсачи на къщи, които желаят да се изнесат от града, се е върнал до междинното равнище преди Covid от към една трета, против пик от съвсем половината през август 2021 година, съгласно към разбор от уеб страницата за парцели Rightmove.

„ Можем да забележим възобновление в Лондон назад към равнищата отпреди пандемията и общо увеличение на известността на градовете измежду купувачите “, сподели Тим Банистър, шеф на Rightmove за данни за парцели.

Анализът, основан на стотици хиляди запитвания, направени в платформата за търсене на парцели, идва дружно с числа, показващи, че цените на жилищата в Лондон се покачват. Това допуска, че столицата на Обединеното кралство възстановява своята прелест за купувачите на жилища, подсилена от възходящото възвръщане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР