Пo-малкият син на Георги Първанов Ивайло и съпругата му Роси

...
Пo-малкият син на Георги Първанов Ивайло и съпругата му Роси
Коментари Харесай

Първанови с коледна фотосесия за 250 лева

Пo-малкият наследник на Георги Първанов Ивайло и брачната половинка му Роси още веднъж съблюдаваха традицията и си подариха професионална коледна фотосесия за празниците.

На приказните фотоси, направени в студио от една от най-предпочитаните от елита фотографки, Ивайло и половинката му театралничат дружно със своя наследник Георги , кръстен на някогашния президент.

За 2-годишния хлапак това е втора коледна сесия. Миналата година той също театралничи пред обектива, а родителите му отпечатаха фрагментите върху календари и картички, с които зарадвали дядо Георги и баба Зорка . Цената на фотосесията е 250 лв. за 15 коледни фотоси.

За Ивайло обаче това не е проблем, защото той е сполучлив предприемач, притежател на един от най-луксозните спа хотели у нас, намиращ се в Кюстендил, написа " Ретро ".

Неговата брачна половинка, която към момента е по майчинство, работи като управител в банка. Двамата са семейство от 2016 година, когато се ожениха. В проектите им влизали и още наследници по образеца на по-големия брат на Ивайло Владимир , който към този момент е баща на две дечица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР