Губернаторът демократ от Мичиган Гретхен Уитмър беше гъмжана от група

...
Губернаторът демократ от Мичиган Гретхен Уитмър беше гъмжана от група
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ: Губернаторът на демократите се гъмжи от анти-израелски агитатори, докато празнуваше завършването на колеж на дъщеря си

Губернаторът демократ от Мичиган Гретхен Уитмър беше гъмжана от група анти-израелски протестиращи предходната седмица, до момента в който празнуваше своето довеждане докрай на лицей на щерка си в локален ресторант.

Размяната се случи в Bobcat Bonnie's, ресторант в жанр брънч в Ипсиланти, Мичиган, близо до Мичиганския университет, когато група крещеше за " геноцид " в Газа се обърна към Уитмър.

" Как оправдавате геноцида? " протестиращите неведнъж крещяха, до момента в който защитата на Уитмър ги блокираше да влязат в контакт с нея.

Протестиращите продължиха да крещят, питайки по какъв начин Уитмър съумя да „ спи през нощта “ и какво тя правеше, с цел да помогне на палестинските деца.

„ Оценявам, че повишихте глас тук. Аз съм на абитуриентска вечеря с щерка ми “, отговори Уитмър на групата, преди да бъде пресечен.

" Ами всички деца, които са в всеобщи гробове? Какво ще кажете за тях? " един от протестиращите извика, когато Уитмър ги помоли „ с почитание “ да не пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР