По-малката дъщеря на Владимир Путин - Катерина Тихонова - е

...
По-малката дъщеря на Владимир Путин - Катерина Тихонова - е
Коментари Харесай

Дъщерята на Путин - Катерина Тихонова, оглави профсъюза на олигарсите

По-малката щерка на Владимир Путин - Катерина Тихонова - е назначена за съпредседател на звено към най-голямата съветска работодателска организация, което ще се занимава с намирането на заместители за задграничните вносни технологии и артикули след глобите против дъщерите на Путин. Това съобщи.

Съветът е основан, с цел да заключи сполучливи практики за заменяне на вносно съоръжение, основаване на цифрови услуги в поддръжка на заместването на вноса и формулиране на законодателни начинания. Той беше управляван от ръководителя на Руския съюз на индустриалците и бизнесмените Александър Шохин.

Тихонова ще оглави така наречен Координационен съвет по заместването на вноса и по софтуерната самостоятелност към Руския съюз на индустрията и бизнесмените (наричан още " профсъюза на олигарсите " ).

Фактът, че Катерина Тихонова е получила предложение да се причисли към съвета, стана прочут още при започване на юли. Тогава пресслужбата на Innopraktika сподели на RBC, че към момента не е съгласна.

Ройтерс, Блумбърг и Би Би Си нарекоха Катерина Тихонова най-малката щерка на съветския президент Владимир Путин. Кремъл не е удостоверил или отрекъл публично тази информация.

След нашествието на Русия в Украйна Съединените щати, Европейският съюз, Канада и Япония постановиха наказания на Тихонова и друга хипотетична щерка на Путин, Мария Воронцова. Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков сподели в изявление, че Кремъл сигурно ще отговори на глобите против дъщерите на Путин и " ще го направи, както откри за добре ". Така за първи път публично се признава връзката на Тихонова и Воронцова с президента Путин.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР