По какво познаваме, че наближава лятото ли? Точно по онази

...
По какво познаваме, че наближава лятото ли? Точно по онази
Коментари Харесай

25 страхотни сламени чанти, с които ще посрещнем лятото

По какво познаваме, че наближава лятото ли? Точно по онази сламена кошница, която към този момент сме извадили от дрешника и можем да разхождаме с и комфортните кецове още през този дълъг уикенд, изключително в случай че той ни води до някое приказно кътче. А в случай че вие още нямате такава, то измежду днешната ни шопинг селекция сигурно ще откриете своята.
Защото тези типичен, които от дълго време не носим единствено на плажа, не престават да бъдат супер настоящи и се разграничават само по размерите и цветните елементи по тях. И към момента нищо не ни пречи да ги носим даже с дънки и обикновен тишърт за уикенд разходка в парка. 
               

Но пък чантите от тези естествени материали този сезон одобряват доста разнообразни форми. Виждаме ги както под формата на по този начин наречените bucket bags с елегантни елементи от кожа и даже блестящи камъни, по този начин и като модерните чанти вид „ багета “ или клъч, с което пък бързо намират място, когато избираме по-изискан за работната седмица. Включили сме даже и crossbody модели, които също са супер комфортни за носене в всекидневието ни. Но нямаше по какъв начин да не прибавим и от плетените чанти, които открихме даже и в ярки и свежи цветове, които могат да бъдат носени както в града, по този начин и на плажа. И към този момент нямаме самообладание за морските ни завършения!
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР