По искане на Районна прокуратура – Стара Загора - Териториално

...
По искане на Районна прокуратура – Стара Загора - Териториално
Коментари Харесай

Жена е под домашен арест заради блудство с 12-годишно момиче в Казанлъшко

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора - Териториално поделение – Казанлък съдът взе мярка за неотклонение „ домакински арест “ по отношение на 47-годишна жена. Тя е привлечена като обвинена за блудничество с 12-годишно момиче.
Жената и малолетната потърпевша живеели в едно и също обитаемо място в Казанлъшко. Обвиняемата работела в областта на услугите и имала съвсем всекидневен контакт с потърпевшата.
През есента на предходната година почнала да обръща особено внимание на момичето- в началото с голям брой известия в обществените мрежи, а по-късно и персонално – черпела я с храна и питиета, транспортирала я с автомобила си.
От втората половина на месец октомври 2020 година обвинената почнала да прави дейности на полово задоволство с малолетното момиче. Поради тази причина били сигнализирани органите на полицията и 47-годишната жена арестувана.
До момента тя е неосъждана. Престъплението, за което е привлечена в качеството на обвинено лице се санкционира с „ отнемане от независимост “ от три до дванадесет години.
Взетата мярка за неотклонение може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд – Стара Загора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР