По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът наложи мярка

...
По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът наложи мярка
Коментари Харесай

Арест за рецидивист, откраднал осем автомобилни гуми в Бургас

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Красимир А., упрекнат в кражба, която е осъществена при изискванията на рисков рецидив.

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Красимир А. Той е упрекнат за това, че на 22.12.2018г. в гр. Бургас, от двор находящ се на улица „ Резвая “, в изискванията на рисков рецидив лишил непознати движими движимости – 8 джанти и 8 автомобилни гуми (всичко на обща стойност 642 лева), от владението на бургазлия, без негово единодушие и с желание незаконно да ги присвои – закононарушение по чл.196, ал.1, т.1,вр. чл.194, ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. „ а “ и б. „ б “ от Наказателен кодекс.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Красимир А. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Красимир А. Определението на Районен съд – Бургас предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР