По искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът наложи мярка

...
По искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът наложи мярка
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, обвинен в убийството на родителите си в Благоевград


По искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на И.А, оповестяват от прокуратурата.

24-годишният мъж е бил притеглен в качеството на обвинен за осъществено от него ликвидиране на родителите си - закононарушение по член 116, алинея 1, т. 4 от Наказателен кодекс.

В 0,53 часа на 04.10.2021 година постъпил сигнал в Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в гр. Благоевград за зародил пожар в жилище в ж.к. „ Ален мак “ в града. При идване на място пожарникарите намерили вратата на жилището отворена.

При потушаването на огъня са били открити телата на две лица. Самоличността им е открита - В.А. (на 60 години) и брачната половинка му Б.А. (на 53 години). Констатирани са били рани по главите на жертвите. В жилището е бил открит и предметът, с който евентуално те са породени.

Огнеборците са открили, че пожарът почнал от няколко огнища.

Няколко часа по-късно, към 04,00 часа, е постъпила информация за независимо аварирал микробус в региона на Кресненското дефиле. Превозното средство е било ръководено от сина на потърпевшите – 24-годишният И.А. Водачът не е потърпевш вследствие на пътнотранспортното произшествие. По първични данни, автомобилът е бил лишен от И.А. в ж.к. „ Струмско “.

Извършват се дейни дейности по следствието на тежкото закононарушение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР