Разследват тежко престъпление до БотевградНамерена била и окървавена брадваЧасти от

...
Разследват тежко престъпление до БотевградНамерена била и окървавена брадваЧасти от
Коментари Харесай

Разчленен и овъглен труп открит до параклис

Разследват тежко закононарушение до Ботевград
Намерена била и окървавена секира

Части от разчленено тяло, които били запалени, са открити в частен двор в околност до параклис в землището на ботевградското село Новачене. По първична информация жертвата е 57-годишен локален гражданин, който бил разгласен преди дни за търсене.

В селото приказват, че убитият е Кънчо С. Той живеел самичък в селото и съгласно локалните поданици постоянно злоупотребявал с алкохол. Неофициално се приказва, че за случая е обвинен 76-годишен мъж от Новачене, който в живеел в София и имал парцел в селото.

Хора от Новачене го разказват като несговорлив човек с смахнат взор, писа botevgrad.com. Също по думи на хора от Новачене, Кънчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и обвиненият О. Н. се познавали. Дори двамата били видяни дружно в събота в центъра на селото. Кънчо носел торби с покупки на обвинения, писа още ботевградският уебсайт. Вероятно двамата са отивали към дома на О. Н., където по-късно е зародил скандал сред тях. В двора на къщата били намерели обгорели разфасовани остатъци от тяло. Била открита и секира с кървави следи по нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР