По искане на депутатите от БСП и ДПС управителят на

...
По искане на депутатите от БСП и ДПС управителят на
Коментари Харесай

Изслушват Дечо Дечев в здравна комисия за източването на касата

По искане на депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи шефът на здравната каса Дечо Дечев ще бъде изслушан в четвъртък на съвещанието на отрасловата комисия. Това заяви пред публицисти в Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Георги Михайлов.
Проблемите, които доктор Дечев слага, са извънредно съществени и би трябвало да бъдат показани пред комисията, изясни социалистът. Левицата е безапелационна, че най-сетне би трябвало да се сложи началото на една сериозна полемика за положението на опазването на здравето у нас и за методите са справяне с насъбраните проблеми.
Припомняме, че още в понеделник от Българска социалистическа партия оповестиха, че сезират прокуратурата за изнесените от доктор Дечев обстоятелства в изявлението му за Дарик радио.
Шефът на НЗОК изясни тогава, че касата се източва посредством лобистки закони. И даде образец, по какъв начин касата заплаща повишени цени на медикаментите на някои лечебни заведения, като по този начин ги облагодетелства.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР