По инициатива на организацията на ГЕРБ – Вълчи дол бяха

...
По инициатива на организацията на ГЕРБ – Вълчи дол бяха
Коментари Харесай

ГЕРБ - Варна подари телевизори на пенсионерски клубове в община Вълчи дол

По самодейност на организацията на ГЕРБ – Вълчи дол бяха подарени тв приемници на пенсионерски клубове. Това оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна. Членовете на партийната конструкция откликнаха на молбата на възрастните хора от три клуба в общината – в град Вълчи дол и в селата Брестак и Червенци.

„ Възхищаваме се на мощния Ви дух и високо ценим напъните на Вашите самодейни сформира да пазят и разпространяват фолклора и традициите на България. Вие заслужавате поддръжката ни”, разяснява при срещата си с пенсионерите ръководителят на общинската организация на ГЕРБ Димитър Тодоров. Двамата със Стойчо Петков, който оглавява Младежи ГЕРБ – Вълчи дол, персонално занесоха закупените тв приемници в клубовете и пожелаха на възрастните хора да бъдат здрави и да запазят и отсега нататък своята положителна сила.

„ Сигурен съм, че тази облага ще усъвършенства обществения живот в клубовете и ще Ви разреши да споделяте в приятна конюнктура повече време заедно”, сподели още Димитър Тодоров, който е и зам.-кмет в община Вълчи дол.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР