По-голямата част от страните в Европейския съюз признаха Гуайдо и

...
По-голямата част от страните в Европейския съюз признаха Гуайдо и
Коментари Харесай

Андрей Новаков за Венецуела: Не може постоянно да се снишаваме

По-голямата част от страните в Европейския съюз признаха Гуайдо и съм благополучен, че българското държавно управление прояви темперамент и съобщи своята позиция тъкмо както би трябвало. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Не може, когато има сходни проблеми, непрекъснато да се снишаваме, съобщи Новаков, като добави, че позициите на президента Радев сякаш се образуват в чужбина.

Това е проблем, който Европейският съюз би трябвало да в профил – или ще стартираме да приказваме на един глас, или ще би трябвало да се признае, че не е стигната нужната за това точка на обединеност, акцентира евродепутатът от ГЕРБ.

Най-правилната позиция е за нанамеса, уточни евродепутатът от Българска социалистическа партия Момчил Неков. Нека първо си оправим вътрешните проблеми, а по-късно да се заемем с интернационалните. Трябва да се съблюдава политката за невмешателство и върховенството на закона, сподели Неков.

Не може да се признават парламентарните избори във Венецуела, а да не се признават президентските. Това не е обикновено. Не е обикновено и Хуан Гуайдо да споделя, че може да има военна интервенция от Съединени американски щати, съобщи още Момчил Неков.

По думите на Новаков не е обикновено хората във Венецуела да мизерстват и доста от тях да напущат страната. Не може да се остави обстановката такава, каквато е сега, безапелационен е той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР