По-голямата част от французите не вярват, че ЕС или френското

...
По-голямата част от французите не вярват, че ЕС или френското
Коментари Харесай

Французите не вярват, че ЕС ще върне производството в Европа

По-голямата част от французите не имат вяра, че Европейски Съюз или френското държавно управление ще върнат производството назад в европейски или национални граници – по този начин наречения reshoring развой.

Според допитване на Harris Interactive за Euros Agency Group и POLITICO, представено от БГЕНС, единствено 44% от интервюираните са дали отговор, че имат доверие на Европейски Съюз или френското държавно управление.

Точно толкоз ниско доверие е демонстрирано и към огромните компании - 43 %, както и към федерациите на работодателите – 39%.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Първата вълна на пандемията от ковид напролет на...

Проучването е направено след затварянето на огромни фабрики, в това число този за гуми Bridgestone покрай Кале, което се трансформира във водеща вест през последните във Франция. Това накара политици и профсъюзи да подлагат на критика тактиките на интернационалните компании за увеличение на облагата, написа POLITICO.

Проучването демонстрира, че въпросът за повторното отваряне на производството провокира угриженост измежду 76% от французите, като по-голямо безпокойствие се регистрира при десноцентристките гласоподаватели.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР