По думите му в момента „лявото“ и „дясното“ политическо пространство

...
По думите му в момента „лявото“ и „дясното“ политическо пространство
Коментари Харесай

Луна се появи на учредяването на „Български възход“ на Стефан Янев

По думите му сега „ лявото “ и „ дясното “ политическо пространство за неразбираемо обусловени

„ Български напредък “ ще работи в идеологическия набор на народен консерватизъм. Политиката ни ще бъде обърната към обичайните полезности - учебно заведение, семейство, религия, общественост, колектив сред българите. Това политическо пространство допуска взаимоотношение с всички политически сили. Нашата партия ще сплотява всички качествени морални хора с гении “, уточни Янев.

.
Стефан Янев, източник: БГНЕС

На въпрос дали би работил с „ Продължаваме Промяната “ на Кирил Петков и дали те са „ гении “, той съобщи: „ Не чакайте аз да дам оценката дали те са гении, или не. Оценява го целият български народ. Не вършим политически план, който да чертае ромбове, червени линии и така нататък Бъдем ли определени от българския народ да го представляваме в Народното събрание, считам, че сме длъжни да намерим метод за взаимоотношение с всички партии, показани там “.

„ Целта на събранието през днешния ден беше да се одобри устава, да се изберат управителни органи на Политическа партия „ Български напредък “ и всички документи да бъдат показани в съда за регистрация. Благодаря на всички учредители и посетители. Целта на днешното заседание е изпълнена, може да се поздравим с следващата минала стъпка и вървим към регистрация “, сподели още някогашният длъжностен министър председател.

По думите му от „ Български напредък “ желаят българите „ да живеят в правдивост и съгласие “.

„ Това е дълготраен партиен индивид, който има упоритост да взе участие във всички типове избори, в това число в случай че има предварителни парламентарни “, безапелационен бе той.

Припомняме, че по-рано вторият човек в новата партия -. Причината – кадровите решения в партията. По мотив напускането й Янев съобщи, че „ в духа на свободната воля по този начин е решила, по този начин е направила “.

Сред присъстващите се открои фолк певицата Луна, която бе претендент за президент на последните президентски избори.

Бившият длъжностен министър председател реши да поведе собствен план, откакто подаде оставка като боен министър в кабинета „ Петков “. Амбицията на Стефан Янев е „ Български напредък “ да бъде една от партиите в идващия парламент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР