По-добре ли сте, отколкото преди четири години? Този въпрос беше

...
По-добре ли сте, отколкото преди четири години? Този въпрос беше
Коментари Харесай

Анкета на Fox News: Повече от половината гласоподаватели казват, че са по-зле в сравнение с 2020 г.

По-добре ли сте, в сравнение с преди четири години? Този въпрос беше заложен от Роналд Рейгън по време на съдбоносен спор през 1980 година с тогавашния президент Джими Картър.

Само към 1 на всеки 5 гласоподаватели през днешния ден дава отговор с „ да “, съгласно последното национално изследване на Fox News.

Само 22% споделят, че са по-добре, в сравнение с преди четири години, до момента в който повече от два пъти повече - 52% - споделят, че са по-зле. Една четвърт споделят, че ситуацията им е същото.

Републиканците (72%) и самостоятелните (59%) споделят, че са по-зле в сравнение с преди четири години, до момента в който демократите споделят, че са по-добре (37%) или същото (35%).

Като цяло 73% правят оценка стопанската система негативно. Това в действителност е усъвършенстване от предишния май, когато 83% се усещаха по този начин, и към момента е съвсем три пъти повече от тези, които споделят, че стопанската система е в отлична или добра форма (26%). Сегашните рейтинги са съвсем назад там, където бяха в първите дни на президентств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР