„По-добре късно, отколкото никога. Наистина тази агония трябваше да приключи“.

...
„По-добре късно, отколкото никога. Наистина тази агония трябваше да приключи“.
Коментари Харесай

Костадинов: По-добре късно, отколкото никога. Тази агония трябваше да приключи


„ По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Наистина тази мъка трябваше да завърши “. Така водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява думите на Слави Трифонов и новината, че напуща обединението.

По думите му оттук насетне напълно обикновено е да има нови избори – нещо, което голяма част от българското общество съгласно него чака.

На въпрос дали " Възраждане " би взело участие в държавно управление с тези партии той отговори: „ Както преди шест месеца, по този начин и в този момент ще кажа още веднъж – ние може да беседваме с всеки на база на нашата стратегия, която е обществена и която пазиме всеки ден. "

Костадинов още веднъж напомни петте условия, които могат да обсъдят с който и да било още на следващия ден в този парламент.

" Първото изискване е наложително да се изтегли проекта за въвеждане на еврото и да се поеме ангажимент то в никакъв случай да не бъде въвеждано в България. Второто е преустановяване на контракта за американските бази, които ние предоставяме гратис на Съединени американски щати. Ние сме единствената страна в света, която е направила нещо сходно – да даде своя територия гратис на непозната страна ", сподели Костадин Костадинов.

Третото изискване е да се сътвори преговорен екип на широкопартийна основа, който да стартира предоговаряне на изискванията на участието на България в Европейски Съюз. По думите на Костадинов към този миг това участие носи повече вреди, в сравнение с изгоди на България.

Четвъртото изискване на " Възраждане " е насрочването на референдум за участието на България в НАТО, а петото - неотложно повдигане на глобите против Русия.

„ Да отидем на избори като референдум за бъдещето на България. Нека да забележим дали това, което споделяме ние, се поддържа от българите, или това, което споделят партиите ", прикани Костадинов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР