Път назад няма. Искаме да пенсионираме старите модели. По никакъв

...
Път назад няма. Искаме да пенсионираме старите модели. По никакъв
Коментари Харесай

Константинова: Искаме да пенсионираме старите модели, не виждаме коалиция с ГЕРБ


„ Път обратно няма. Искаме да пенсионираме старите модели. По никакъв метод не виждаме коалиция с ГЕРБ. Искам да видя в акцията и позицията на останалите партии по тази тематика “.

Това разяснява в „ Лице в лице “ някогашният вицепремиер от „ Продължаваме промяната “ Калина Константинова.

„ Демократична България “ беше наш сполучлив съдружен сътрудник. Имахме професионални връзки и с Българска социалистическа партия “, добави тя.

Според нея, в случай че трите обединения имат болшинство в идващия парламент, може да се стигне до договаряния за държавно управление, само че името на премиера ще предстои на разискване. Тя дефинира като работеща композиция в София водачи на партийните листи да са Кирил Петков, Асен Василев и Христо Петров.

„ Всички виждат какъв брой е неуместно гласуването на стрелкички, които водят към офшорки и това да се показва като корупция. Това е повода Кирил Петков да внесе иск за клюка против Бойко Борисов “, уточни Константинова.

„ Истината е, че Лена Бориславова е извънреден експерт. Нямаше с какво да ни нападат – нямаше корупционни схеми. Затова нападнаха нейната персона. Това е излишно да се случва в една акция “, добави някогашният вицепремиер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР