По данни на различни допитвания любимите секс пози на мъжете

...
По данни на различни допитвания любимите секс пози на мъжете
Коментари Харесай

Любимите му секс пози, с които ще го спечелиш

По данни на разнообразни допитвания обичаните секс пози на мъжете са не повече от седем, оповестява БГНЕС.

Жената „ ездачка ” – тази секс поза оглавява класациите на мъжкото въображение. При нея партньорката е от горната страна, мъжът я вижда напълно и това е влудяващо, като се знаем какъв брой значима за него е зрителната визия в секса.

Мъжът откъм гърба или другите разновидности на кучешката поза също е доста желана от мощния пол. За дамата е добре да знае, че не е наложително да заема нормална позиция на колене и ръце. Може просто да стои наведена напред и да се опре за нещо. При такава поза мъжът управлява целия развой и прониква надълбоко. 

„ Лотос ” – позата има особености, изчезнали при другите позиции. Докато мъжът седи по турски, дамата се настанява върху него, стараейки се да обхване тялото му с краката си. По време на акта тя се извива обратно, с което се реализира надълбоко навлизане. При тази поза също има допир лице в лице, образен контакт, а и елементарно се подтиква клитора. 

„ Вълшебната гора ” - при тази позиция мъжът седи в поза „ лотос ”, а дамата се разполага върху него в седнало състояние – лице в лице. Визуалният контакт и близостта на телата компенсират недълбокото навлизане.

Мисионерската поза разрешава на мъжа да усеща, че господства над дамата. Това евентуално е и измежду аргументите да най-класическата позиция да се подреди в класацията на обичаните мъжки пози. 

Страничната поза пък носи резултат на неочакваност. В взаимозависимост от това по какъв начин се сгъват краката може да се управлява дълбочината на проникването.

„ Стрида ” – при последната обичана мъжка поза дамата е по-гръб, а мъжът работи, стоешком на колене. Удобството на тази поза е, че двойката може да премине към нея елементарно след мисионерската поза (и обратно). 

Секси изследване разкрива женските и мъжките фантазии и фантазии 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР