По данни на полицията преди около година и половина съседи

...
По данни на полицията преди около година и половина съседи
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за жестокото убийство на тийнейджърката в Айтос

По данни на полицията преди към година и половина съседи са подали сигнал за домашно принуждение. Тогава тя е споделила, че няма принуждение. Нямаме други сигнали нито от нея, нито от нейни съседи. Това сподели в утринния блок представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова във връзка случая с пребитото до гибел 19-годишно момиче в Айтос.

Трябва да се приканят всички хора, които виждат принуждение да алармират. Много постоянно жертвите на принуждение, освен че не подават сигнал, само че и не признават, че са обект на принуждение, съобщи Арнаудова.

По данни на Министерство на вътрешните работи причинителят е изтърпявал шестгодишна ефикасна присъда, излязъл е скоро от пандиза. Брат му също е в пандиза. Извършителят е направил цялостни признания, като е изразил страдание за стореното, уточни представителят на основния прокурор.

Тя посочи, че причина за жестокия побой е счепкване посред им, което е било предизвикано от грижите, които двамата е трябвало да поставят за детето.

Румяна Арнаудова сподели, че по случая със застрашения с револвер на автомагистрала "Хемус " народен представител са разпитани четирима очевидци. Разполагаме с спорни показания. Действията по следствието не престават, съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР