Пловдивският Окръжен съд остави в ареста 47-годишния Севдалин Буюклиев и

...
Пловдивският Окръжен съд остави в ареста 47-годишния Севдалин Буюклиев и
Коментари Харесай

Оставиха в ареста бащата и сина, убили Венцислав Маринов в Нареченски бани

Пловдивският Окръжен съд остави в ареста 47-годишния Севдалин Буюклиев и 26-годишния му наследник Марин , упрекнати за убийството на предприемача Венцислав Маринов в Нареченски бани. Мотивът за закононарушението е неуредени търговски връзки.

Около 17:00 ч. на 21 март убитият мъж е бил с бащата и сина в заведение в Нареченски бани, което са стопанисвали дружно. Между Севдалин и убития предприемач поражда скандал. Последвал ръкопашен пердах, в който се причислява и 26-годишният Марин.
 


След малко блъскане и удари в главата и тялото на Венцислав, той паднал на земята съвсем без да дава признаци на живот. След това е издърпан в прилежащо помещение. Там единият от обвинените е държал краката на мъжа, а другият му е нанесъл удари с тъп предмет в тила. При побоя Венцислав получил три черепно-мозъчни контузии и една по-тежка в тила, от които умира.
 
След осъщественото ликвидиране бащата и синът се пробвали да прикрият закононарушението. Увили главата на умрелия в найлон, а тялото в завеса от заведението, завързали натрупа и го поставили в бидон, който затворили с тежък железен похлупак. Качили бидона в автомобил и го изхвърлили на към 5 км от Нареченски бани в посока Смолян - в река Чепеларска над село Косово.

Близките на убития предприемач стартират още същия ден да го търсят по телефона му, който бил изключен. Тръгнали за Нареченски бани, където в стопанска сграда наоколо до заведението разкрили захвърлена камера, която носят в София, с цел да бъдат разкодирани записите от нея. На 25 март те афишират Венцислав за търсене. На идващия ден проверяващите намират натрупа на убития в реката и арестуват бащата и сина.

Камерата е от заведението и е снимала побоя над предприемача . Обвинените за убийството Севдалин и Марин Буюклиеви са я изтръгнали от мястото, където е била, боядисали стената и я захвърлили.

Прикриването на следите от осъщественото ликвидиране не стопира до тук. Бащата и синът почистили помещението от кръвта, изгорили част от облеклата, с които са били, а друга - изпрали.
 
Ако С евдалин и Марин Буюклиеви бъдат приети за отговорни, ги чака затвор от 10 до 20 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР