Пловдивският издател Манол Пейков няма да представлява този път Демократична

...
Пловдивският издател Манол Пейков няма да представлява този път Демократична
Коментари Харесай

Христо Иванов измести Манол Пейков от парламента

Пловдивският издател Манол Пейков няма да съставлява този път " Демократична България " в новия състав на Народно заседание. Партията съумя да завоюва единствено един мандат в Пловдив за разлика от предходния път, когато имаше два, и единственото място заема Христо Иванов. Той беше претендент и във Велико Търново, само че там Демократична България няма нито един извоюван мандат. Затова избира Пловдив.

„ Не скърбя – имам прелестна професия”, сподели пред репортера на „ Марица” Манол Пейков. Слабите изборни резултати на Демократична България издателят, преводач и държавник разяснява по този начин:

„ Очевидно има едно цунами и хората залагат на този, който е по-силен. Социологическите организации не го чакаха. Даваха на " Продължаваме промяната " 16 %, а те реализираха доста повече. Идват без никакъв багаж и историческо завещание, за два месеца са съумели да основат доста хубава сила, нямат негативи”.

Манол Пейков се надява, че България ще има постоянно държавно управление след трети избори и като плюс отбелязва, че се трансформира политическият ландшафт.

" В ръководството влизат нови,млади хора с сила. Това е пъртината, която Демократична България прокарва. Много ми се желае в Народното събрание да се образува коалиция, задоволителна за поддръжка на държавното управление, което радикално да промени полезностите и пътя на България ", сподели Манол Пейков.

-
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР